Huset och all dess vattenbekymmer

Inte bara båten som ska ligga i vatten, tydligen har huset även det bestämt sig för att mer eller mindre flyta omkring på en bädd av vatten. Detta har blivit ett stort bekymmer för vår ekonomi, men vad ska vi hitta på. Det var bara att ta in offert från ett tiotal olika firmor som utför dränering. Efter att ha verkligen granskat vad de åtar sig och hur det gör vår dränering, så har vi bestämt oss för Svenska Fukt i Haninge. Robban har verkligen gett oss det förtroende vi sökt och gör allt ungefär som vi föreställt oss.

Det är ett ganska utförligt jobb då det även är mycket vatten under huset.

Vi har satsat på att bli upp hela plattan och sätta in pump, dränering och lägga in golvvärme, detta tillsammans med den vanliga dräneringen.

Stor källare och krångliga trappor och närliggande byggnader gör att de får köra smågrävare vilket gör det lite mer tidskrävande.

Jaja, det är väl bara bita i det sura och hoppas vi kan få en trivsam källare.