I mars åker vi, då gäller det att packa lätt

Yapp, det är bra att vara hemma med barn. Nu har jag ”råkat” boka en resa. 🙂

Vi draaar till Maldiverna hela gänget och jag hoppas vi får en vårboost i humöret! Som vanligt gäller det att packa lätt när man reser, barnens prylar och kläder är viktigast. Men bara för det vill jag inte snåla in på bekvämligheterna, att sova gott gör man inte i tråkiga hotellakan, här ska det vara riktigt bra sidenlakan, så har precis beställt även några uppsättningar från Sleep in Silk.

17 mars bär det av, 120k. Tvifan att det kan vara så dyrt, hoppas verkligen att det är lika bra som alla säger. Ser ju onekligen trivsamt ut på bilderna, kanske lite klent med barnaktiviteter, men de får lära sig att koppla av och gräva sand gillar de ju. Robinson Club Maldives ska vi bo på, ön är nog mindre än tomten hemma så håll tummarna för bra väder.