Vibrationer i hela området

I höstas flyttade vi till ett nytt hus i stan och tänkte oss inte riktigt för, det byggs ju hej vilt inför ett fasansfullt firande av någon slags anledning. Stan ska fyllas med fina spår och massa dynga för att sedan bytas ut mot party och annat buller och bång. Just nu är det någon slags pålning som försigår några kvarter bort och det är ju klart extra störande med vibrationer när man har hemmakontor och inte kommer undan.
Nu senaste veckan har det skakat så jag tror jag ska få nervskador. 🙂
Blev lite irriterad för jag har inte fått superbra info från kommunen.
Men trägen som man är hittade jag runt och till slut hittade jag några som kunde ge mig bättre information och de erbjöd sig även att komma och sätta upp vibrationsmätning även här. De sa att de jobbade med det alldeles i närheten men såg även behov av att utöka åt mitt håll. Deras plan stärktes av mitt samtal. Westberg Vibration- och omgivningskontroll hette dem, trevlig kille.
Det vibrerar inte mindre vid pålningen, men nu känner jag mig lite tryggare att någon har koll och har besiktigat huset för ev. sprickor.